Návody a inšpirácie

Návody a inšpirácie

Ako sa robia gélové nechty? Videonávod

Jednoduchým postupom vám vysvetlíme a videom ukážeme ako sa robia gélové nechty. Plus vám povieme aké prípravky budete potrebovať. Potrebovať budete hlavne UV lampu, bez ktorej sa nezaobídete. Do nej sa vkladajú prsty, aby UV gél vytvrdol.

Čítaj viac

Ako si vybrať sadu na nechty?

Gélové, akrylové alebo radšej prirodzené? Úprava nechtov môže byť rôzna, stále však platí, že nás reprezentujú a odkrývajú našu osobnosť. Dizajn ako od profesionála zvládneš vyčarovať aj v pohodlí domova, stačí si vybrať tú správnu sadu. A my ti poradíme, ako na to.

Čítaj viac

Ako si vybrať lampu na nechty?

V ponuke sú rôzne druhy lámp. UV, LED, DUAL, CCFL. Líšia sa žiarovkami ale aj rýchlosťou tvrdnutia materiálov, a aj druhmi gélov, ktoré sú do daných lámp vhodné. A ako si vybrať tú správnu? Verím, že práve túto otázku vám pomôžeme zodpovedať v ďalších riadkoch.

Čítaj viac

Ako si vybrať brúsku na nechty?

Pri výbere brúsky je potrebné uvedomiť si, že si sa rozhodla zadovážiť si pomocníka, ktorý má prácu urýchliť a zjednodušiť. Pri brúskach všeobecne platí, že cena zodpovedá kvalite a výkonu prístroja. Preto vyššiu investíciu určite neoľutuješ.

Čítaj viac
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024