Návody a inšpirácie

Noezon otvára program pre materské školy z celého Slovenska

Prečítate za 2 minúty

Noezon spúšťa unikátny program, do ktorého sa môžu zapojiť materské a základné školy po celom Slovensku. Staňte sa jednou z nich!

My v Noezon veríme, že len ten kto tvorí, naozaj žije. Ručná tvorba nedáva limity. Učí nás spomaliť, plne sa sústrediť. Odbúrava stres a buduje individualitu. Okrem toho podporuje kognitívne a motorické zručnosti, ktoré dieťa ďalej rozvíja nielen v škole, ale aj v živote.

Čo touto spoluprácou získate

  • materiál potrebný na tvorenie pre presný počet detí, a to s veľkou zľavou
  • dlhodobý prísun k inšpiráciám a celoslovenským výzvam na pomoc najzraniteľnejším skupinám
  • najlepšie školy a škôlky získajú publicitu v podobe reportáže priamo vo vašej škôlke - tá bude v našom pravidelnom vstupe Noezon v Teleráne na Markíze

Ak máte záujem, ozvite sa nám na program@noezon.sk a radi vám poskytneme ďalšie informácie.

Čo máme za sebou?

Noezon v Teleráne

Každý druhý piatok v mesiaci inšpirujeme k tvorbe prostredníctvom televíznej obrazovky. Od októbra 2022 sme pravidelnou súčasťou živých vstupov v Teleráne.

Tvorenie ako súčasť vyučovacieho procesu

Ručnú tvorbu dostávame aj do škôl. Na špeciálne vyčlenených hodinách žiaci rozvíjajú jemnú motoriku pletením, na ktoré nepotrebujú ihlice ani háčik.

Svetový deň pletenia

Vo svojom portfóliu aktivít máme aj Svetový deň pletenia. Dva úspešné ročníky celoslovenskej akcie s charitatívnym zámerom spojili pletárky z celého Slovenska. Vytvorené deky sme darovali do nemocníc krajských a okresných miest.

Odštartujte tvorivosť s deťmi aj vy!

Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024