Blog

Noezon v Teleráne

Vyšívame line art obrazy

Minimalizmus, ktorý si zamilujete na prvý pohľad. Line art nakopne vašu kreativitu tým správnym smerom. Pomocou tejto techniky si vytvoríte originálny doplnok do interiéru a zrelaxujete na maximum.

Čítaj viac

Tvoríme gél lak so sušenými kvetmi

Manikúra ponorená do farieb jesene s originálnym zdobením. Vybrali ste si ten správny odtieň gél laku? Doplňte ho sušenými kvetmi a vytvorte si jedinečný dizajn.

Čítaj viac

Tvoríme Puffy tekvicu

Ukradne si len kúsok vášho času a nepotrebujete k tomu žiadne špeciálne zručnosti. Stačí Puffy vlna a šikovné ruky. Noezon október v Teleráne odštartoval ako inak - originálne a farebne!

Čítaj viac

Jesenné macrame listy

Handmade dekorácia, ktorá spestrí vašu jesennú výzdobu. Macrame listy si môžete vytvoriť jednoducho z pohodlia domova. Noezon opäť prebudí vašu tvorivosť prostredníctvom televíznej obrazovky.

Čítaj viac

Macrame stolovanie v interiéri aj na terase

Z interiéru rovno na letné terasy. Záhradné stolovanie môže mať originálnu a ekologickú podobu. Keď sa spojí macrame technika a šikovné ruky, vzniká svieži aranžmán na rôzne udalosti. Téma pre júnové Teleráno bola jasná!

Čítaj viac

Tvorivé macrame s deťmi

Dekorácia, ktorá rozveselí každú detskú izbu. Spoznajte čaro uzlíkovania spolu so svojimi deťmi a vytvorte si závesné macrame na stenu. Ďalšie vysielanie Telerána bolo farebné, hravé a veselé.

Čítaj viac

Veľkonočné dekorácie s deťmi

Príprava veľkonočnej výzdoby vie byť zábavná, ale aj edukatívna. Noezon v štúdiu Telerána prebudil tvorivosť spolu s deťmi. Zo špagátov a korálok sme vytvorili hlavné dekorácie sezóny.

Čítaj viac

Puffy veniec na Veľkú noc

Veľkonočná dekorácia, ktorú si hravo pripravíte s vašimi deťmi. Puffy veniec je obľúbený pre jednoduchosť prípravy, ale aj možnosti zdobenia. Váš domov môže skrášľovať počas všetkých ročných období - vždy v inom šate. Inšpirujte sa ďalšou témou z Telerána.

Čítaj viac

Hravé pom pom dekorácie

Pom pom, brmbolec či bambuľka. Rozličné názvy a jeden spoločný cieľ - vytvoriť dekoráciu, ktorá dodá vášmu interiéru originálny nádych. Noezon vie, ako na to! Z Telerána opäť preniesol novú inšpiráciu priamo do vašich obývačiek.

Čítaj viac

Gél lak nechty na ples

Čaká vás plesový večierok, ale na návštevu manikérky neostáva čas? Inšpirujte sa jednoduchou manikúrou, ktorú zvládnete sami. O výsledok sa postará farebný gél lak a trblietky.

Čítaj viac

Vyrábame plesové macrame šperky

Oblečenie so sviatočným nádychom a zábava až do rána. Po nútenej prestávke otvárajú plesy svoje brány opäť. Vyzdobte seba aj svoju polovičku originálnym doplnkom.

Čítaj viac

Tvoríme prvé hračky pre bábätká

Reťaz na cumlík, hryzátko či hrkálka. Doplnky pre bábätká zo silikónových a drevených komponentov nie sú len záležitosťou dizajnu. Podporujú vnímavosť dieťaťa už od narodenia. Decembrové vysielanie Telerána sme venovali tým najmenším.

Čítaj viac
  • 1
  • 2 2 / 3
  • 3
Copyright Noezon.sk © 2009 - 2024